12.16.2015

THE VERY FRENCH, VERY TASTY "ECLAIR"









LA FOLIE DES ECLAIRS


 The latest sweet trend in Paris right now is éclairs. An éclair is a long puff pastry if you will, (like a chou -in French), filled with all kinds of mouth watering creams and covered in no less mouth watering and  often very creative "frosting". 
If you are going to follow this delicious path, I suggest you go straight to the great foodie street of Rue Montorgueil in the 2nd arrondissement. There, around the corner, 9 rue Bacheaumont, you'll find the irresistible Atelier de l'Eclair. The shop's clean lines and minimalist vibe alone makes it very difficult to pass by...

Their éclairs are made on the premises and you can watch them being "decorated" in a multitude of arty ways.

If you know the boxful you just acquired will not make it past the next corner, you might as well sit at the bar and enjoy...

…these...


among others.

au revoir.




5 comments:

  1. I'd love to have one right now!

    ReplyDelete
  2. Maravilha perfeito trabalho cores imprescindível que só ajuda ainda mais sucessos..

    ReplyDelete
  3. Heeft u een Epson 288-printer die opnieuw moet worden gevuld? Zo ja, dan zal deze gids u alles vertellen over het bijvullen van Epson 288-inktpatronen.

    Voordat u doorgaat met de stappen, moet u een cartridge aanschaffen die u kunt bijvullen, aangezien deze een auto-reset-chip heeft die vanzelf wordt gereset. Bovendien hebben ze ingebouwde navulpoorten waardoor ze een stuk gemakkelijker te hervullen zijn in vergelijking met andere cartridges.
    ----------------------------
    Epson Nummer

    ReplyDelete